Megújult az FKF Zrt. ügyfélszolgálata
Megújult az FKF Zrt. ügyfélszolgálata

Főoldal | FKF hírek, közlemények
Hírek, aktualitások
  Items 1 - 20 of 215  Next 20
Tájékoztató húsvéti munkarendünkrőlTájékoztató húsvéti munkarendünkről
További részletekért kérjük, kattintson a címre! 
 
A héten éjszaka mossuk a Váralagutat, a Lánchidat és a Szabadság hidat A héten éjszaka mossuk a Váralagutat, a Lánchidat és a Szabadság hidat
További részletekért kérjük, kattintson a címre! 
 
Véget ért a Fővárosi Szelektív FesztiválVéget ért a Fővárosi Szelektív Fesztivál
Tizenhat helyszín, több mint tízezer látogató, csaknem negyvenötezer összegyűjtött műanyag palack és fémdoboz, hálás tanárok, lelkes diákok. Ez a Fővárosi Szelektív Fesztivál elmúlt hét hónapjának rövid mérlege. További részletekért kérjük, kattintson a címre! 
 
Autizmus világnapja - Jótékonysági süteményvásár a budapesti közműcégek részvételévelAutizmus világnapja - Jótékonysági süteményvásár a budapesti közműcégek részvételével
Az Autizmus Világnapja alkalmából, a Budapesti Patrónus Alapítvány azon felhívásához csatlakozott a BVK Holding Budapesti Városüzemeltetési Központ Zrt. tagvállalataival, valamint a Fővárosi Csatornázási Művek, amellyel az autizmussal élők támogatott életvitelének ügyét szolgálják. További részletekért kérjük, kattintson a címre! 
 
Lakossági akciók a nagytétényi hulladékudvarban - Kupon és elektromos-hulladékgyűjtő akciót hirdettünkkLakossági akciók a nagytétényi hulladékudvarban - Kupon és elektromos-hulladékgyűjtő akciót hirdettünkk
Az ország minden eddiginél korszerűbb, komplex szolgáltatásokat nyújtó hulladékudvara, a nagytétényi hulladékudvar lehetőséget kínál arra, hogy környezettudatosan válhassunk meg a háztartásunkban keletkező csomagolási, illetve veszélyes hulladékoktól. További részletekért kérjük, kattintson a címre! 
 
Beteg kisgyermeken segített az FKF Zrt.Beteg kisgyermeken segített az FKF Zrt.
A Music FM felhívásához csatlakozott a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. További részletekért kérjük, kattintson a címre! 
 
Oktatóprogramunk a sajtóbanOktatóprogramunk a sajtóban
További részletekért, kérjük kattintson a címre! 
 
Hamarosan kezdődik Budapesten a 2014. évi lomtalanításHamarosan kezdődik Budapesten a 2014. évi lomtalanítás
A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. március elején - az V. kerülettel - megkezdi az idei lomtalanítást. További részletekért kérjük, kattintson a címre!  
 
Félidőben a fővárosi házhoz menő szelektív hulladékgyűjtési projekt - Pénteken átadták a kétszázezredik gyűjtőtartálytFélidőben a fővárosi házhoz menő szelektív hulladékgyűjtési projekt - Pénteken átadták a kétszázezredik gyűjtőtartályt
Újabb mérföldkőhöz érkezett Budapesten a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés bevezetése. További részletekért kérjük, kattintson a címre! 
 

 
2014.02.05. szerda - 14 órától ismét fokozott készenlétben a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján a fővárosban a délutáni, esti óráktól csapadék, ónos eső várható. Kezdete, mennyisége, intenzitása, valamint területi megoszlása jelenleg még bizonytalan. További részletekért kérjük, kattintson a címre! 
 
2014.02.02. vasárnap - Folyamatosan síkosságmentesítették az éjszaka a budapesti főutakat a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. téli célgépei
Az Országos Meteorológiai Szolgálat riasztásának megfelelően tegnap este óta több hullámban, változó intenzitással és területi eloszlásban ónos eső esett Budapesten. További részletekért kérjük, kattintson a címre! 
 
2014.02.01. szombat - Teljes célgép állományával folyamatosan a budapesti utakon a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt.2014.02.01. szombat - Teljes célgép állományával folyamatosan a budapesti utakon a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat riasztásának megfelelően elérte Budapestet egy újabb csapadékzóna, a város déli részén már fagyott eső, ónos eső esik. További részletekért kérjük, kattintson a címre! 
 
2014.02.01. szombat - Teljes célgép állományával preventív szórást végez a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. a budapesti utakon2014.02.01. szombat - Teljes célgép állományával preventív szórást végez a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. a budapesti utakon
Az Országos Meteorológiai Szolgálat riasztása szerint rövidesen eléri Budapestet egy csapadékzóna, amelyből ónos eső várható. További részletekért kérjük, kattintson a címre! 
 
Teljes célgép állományával preventív szórást végez a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt.Teljes célgép állományával preventív szórást végez a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat riasztása szerint hamarosan ónos eső esik Budapesten. További részletekért kérjük, kattintson a címre! 
 
Teljes célgép állományával preventív szórást végez a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt.Teljes célgép állományával preventív szórást végez a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat riasztása szerint hamarosan ónos eső esik Budapesten. További részletekért kérjük, kattintson a címre! 
 
Folyamatosan síkosságmentesítik a budapesti főutakat a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. téli célgépei - Hómunkásokat veszünk fel délutáni munkavégzésreFolyamatosan síkosságmentesítik a budapesti főutakat a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. téli célgépei - Hómunkásokat veszünk fel délutáni munkavégzésre
Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésének megfelelően Budapesten korán reggel elkezdett havazni. További részletekért kérjük, kattintson a címre! 
 
Szerda reggel 06.00 órától III. készültségi fokozatban  a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt.Szerda reggel 06.00 órától III. készültségi fokozatban a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján az elkövetkező néhány napban több hullámban is várható havazás Budapesten, melynek mennyisége, intenzitása, valamint területi megoszlása jelenleg még bizonytalan. További részletekért kérjük, kattintson a címre! 
 
Preventív szórást végeznek a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. téli célgépei az budapesti utakonPreventív szórást végeznek a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. téli célgépei az budapesti utakon
Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésének megfelelően pénteken kora délután elérte Budapestet egy csapadékzóna, változó területi eloszlásban és intenzitással szállingózik a hó. További részletekért kérjük, kattintson a címre! 
 
Pénteken és szombaton havazás várható Budapesten - Csütörtök este 22 órától fokozott készenlétben a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt.Pénteken és szombaton havazás várható Budapesten - Csütörtök este 22 órától fokozott készenlétben a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt.
Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése alapján pénteken, illetve szombaton havazás várható Budapesten, melynek mennyisége, intenzitása, valamint területi megoszlása jelenleg még bizonytalan. További részletekért kérjük, kattintson a címre! 
 


Archívum
Min. felbontás: 1024 x 768 | Jogi nyilatkozat | Impresszum