Főoldal / Hírek, sajtó

Hírek, sajtó

  Items 1 - 5 of 238  Next 5
Ünnepi munkarendünkÜnnepi munkarendünk
 
November 15-től téli munkarendben végzi feladatait az FKF Nonprofit Zrt.November 15-től téli munkarendben végzi feladatait az FKF Nonprofit Zrt.
A téli időszakban az FKF Nonprofit Zrt. kiemelt feladata Budapest szilárd burkolatú útjainak, közjárdáinak, közlépcsőinek, kerékpárútjainak hóeltakarítása és síkosságmentesítése, a balesetmentes közlekedés feltételeinek biztosítása. Első ütemben az 1200 km-es főútvonal-hálózaton végzi az FKF Nonprofit Zrt. a hó eltakarítását és a síkosságmentesítést. A feladatok végrehajtásakor a fontossági sorrend: hidak, felüljárók, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető út, a Budaörsi út (M 1, M 7), az M 3-as, az M 5-ös autópályák és a fő közlekedési utak fővárosi bevezető szakaszai, autóbuszvonalak hegyvidéki szakaszai, egyéb autóbusz-, és közösségi közlekedési útvonalak, kórházakhoz, rendelőintézetekhez, a lakossági ellátást biztosító logisztikai bázisokhoz vezető utak. További részletekért kérjük, kattintson a címre! 
 
Lakossági tájékoztató november 1-i ünnepi münkarendünkrőlLakossági tájékoztató november 1-i ünnepi münkarendünkről
 
Lakossági tájékoztató - Október 2-6 között mossuk a Váralagutat, a Lánchidat, a Millenniumi hidat, és a Szabadság hidatLakossági tájékoztató - Október 2-6 között mossuk a Váralagutat, a Lánchidat, a Millenniumi hidat, és a Szabadság hidat
 
Lakossági tájékoztató - Szombaton mossuk a Petőfi hidatLakossági tájékoztató - Szombaton mossuk a Petőfi hidat