Főoldal / Hírek, sajtó

Hírek, sajtó

  Items 1 - 5 of 241  Next 5
Sajtóinformáció - Megkezdődött Budapesten a 2018. évi zöldhulladék elszállításSajtóinformáció - Megkezdődött Budapesten a 2018. évi zöldhulladék elszállítás
 
Sajtóinformáció ünnepi munkarendünkrőlSajtóinformáció ünnepi munkarendünkről
 
Sajtóinformáció a 2018. évi lomtalanításrólSajtóinformáció a 2018. évi lomtalanításról
 
Ünnepi munkarendünkÜnnepi munkarendünk
 
November 15-től téli munkarendben végzi feladatait az FKF Nonprofit Zrt.November 15-től téli munkarendben végzi feladatait az FKF Nonprofit Zrt.
A téli időszakban az FKF Nonprofit Zrt. kiemelt feladata Budapest szilárd burkolatú útjainak, közjárdáinak, közlépcsőinek, kerékpárútjainak hóeltakarítása és síkosságmentesítése, a balesetmentes közlekedés feltételeinek biztosítása. Első ütemben az 1200 km-es főútvonal-hálózaton végzi az FKF Nonprofit Zrt. a hó eltakarítását és a síkosságmentesítést. A feladatok végrehajtásakor a fontossági sorrend: hidak, felüljárók, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető út, a Budaörsi út (M 1, M 7), az M 3-as, az M 5-ös autópályák és a fő közlekedési utak fővárosi bevezető szakaszai, autóbuszvonalak hegyvidéki szakaszai, egyéb autóbusz-, és közösségi közlekedési útvonalak, kórházakhoz, rendelőintézetekhez, a lakossági ellátást biztosító logisztikai bázisokhoz vezető utak. További részletekért kérjük, kattintson a címre!