Főoldal / Szolgáltatásaink / Eszközök / Tartályok (kukák)

Hulladékkezelés

Edényzetek, tartályok

Társaságunk különböző tartálytípusokat tud biztosítani ügyfelei számára. A használni kívánt tartály típusára vállalatunk tesz javaslatot, annak függvényében, hogy családi házas, vagy társasházas beépítésű területről van-e szó, illetve, hogy az adott ingatlanon hányan laknak. Természetesen az adott kereteken belül lehetősége van ügyfeleinknek kiválasztani a kívánt tartálytípust, figyelembe véve olyan szempontokat, mint például a mozgathatóság, vagy a tartály mérete. Az alábbiakban információkat szeretnénk adni a választható tartályok paramétereiről.


110 literes űrtartalom
A gyűjtőedényben elhelyezhető háztartási hulladék súlya maximum 20 kg lehet. A gyűjtőtartály nem rendelkezik kerekekkel. A tartály paramétereiről egy műszaki rajzzal adunk részletes tájékoztatást. 


120 literes űrtartalom
A gyűjtőedényben elhelyezhető háztartási hulladék súlya maximum 22 kg lehet. A gyűjtőtartály két kerékkel rendelkezik, ami megkönnyíti a tartály mozgatását. A tartály paramétereiről egy műszaki rajzzal adunk részletes tájékoztatást. 

 

240 literes űrtartalom
A gyűjtőtartályban elhelyezhető háztartási hulladék súlya maximum 44 kg lehet. A gyűjtőtartály két kerékkel rendelkezik, ami megkönnyíti a tartály mozgatását. A tartály paramétereiről egy műszaki rajzzal adunk részletes tájékoztatást. 

 

770 literes űrtartalom
A gyűjtőedényben elhelyezhető háztartási hulladék súlya maximum 140 kg lehet. A gyűjtőtartály négy kerékkel rendelkezik, ami megkönnyíti a tartály mozgatását. Figyelem, a tartály mozgatása a lehetséges nagyobb súly miatt nagyobb körültekintést igényel. A tartály paramétereiről egy műszaki rajzzal adunk részletes tájékoztatást. 

 

1100 liter űrtartalom
A gyűjtőtartályban elhelyezhető háztartási hulladék súlya maximum 200 kg lehet. A gyűjtőtartály négy kerékkel rendelkezik, ami megkönnyíti a tartály mozgatását. Figyelem, a tartály mozgatása a lehetséges nagyobb súly miatt nagyobb körültekintést igényel. A tartály paramétereiről egy műszaki rajzzal adunk részletes tájékoztatást.