Főoldal / Szolgáltatásaink / Rendszeres háztartási hulladék begyűjtés

Hulladékkezelés

Rendszeres háztartási hulladék begyűjtés

Társaságunk 850 000 háztartásnál végez települési szilárdhulladék-kezeléssel összefüggő komplex közszolgáltatást, Budapesten és annak agglomerációjában. Higiéniai és közegészségügyi jogszabályok alapján a közszolgáltatás minden lakóingatlan számára kötelező.

 

Társaságunk a városi beépítettségtől függően alakítja ki az ürítési gyakoriságot, illetve a keletkező hulladék mennyiségére való tekintettel határozza meg a kihelyezendő edények űrtartalmát. Amennyiben az ingatlanán keletkező hulladékmennyiségben tartós változás állna be, az ingatlantulajdonosnak lehetősége van eltérő űrtartalmú edényt igényelni – figyelembe véve az ide vonatkozó fővárosi jogszabályt. A hulladékgyűjtő edények esetében, az űrtartalmon túl, érdemes egyéb paramétereket is figyelembe venni. Ilyen például az edények mérete és mozgathatósága.

 

Ennek okán, weblapunk igyekszik teljes körű információval szolgálni a különböző edénytípusok paramétereiről, valamint tanácsokat adni az ingatlan hulladéktárolójának kialakításával és üzemeltetésével kapcsolatban.