Főoldal / Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

A Fővárosi Közterület-fenntartó Zártkörűen Működő Nonprofit Részvénytársaság (rövidített név: FKF Nonprofit Zrt.) a honlapján megjelenített információkat, dokumentumokat, és más írott anyagokat kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé, ezek felhasználása a felhasználó saját felelősségére történik.

 

Az FKF Nonprofit Zrt. honlapján közzétett információk szerzői jogi védelem alatt állnak, az azokkal kapcsolatos vagyoni jogok gyakorlására kizárólagosan az FKF Nonprofit Zrt. jogosult. A honlap információi az FKF Nonprofit Zrt. előzetes írásbeli engedélye nélkül kizárólag forrás megjelölésével használhatóak fel. A Társaság előzetes engedélye nélkül az oldalak, illetve azok alkotóelemének nyilvános közzététele tilos.

 

Az FKF Nonprofit Zrt. honlapjának tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat azonban, hogy a weboldalakon az FKF Nonprofit Zrt. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik – az FKF Nonprofit Zrt. semmilyen természetű felelősséget nem vállal a honlapjának pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

 

Az FKF Nonprofit Zrt. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy közzétett anyagokért, amelyek az FKF Nonprofit Zrt. honlapjához kapcsolódnak, illetve arra hivatkoznak. Az FKF Nonprofit Zrt. nem felel azokért a károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a honlapjával kapcsolatban, azok használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból következnek be.