126 éve a tiszta Budapestért
Hulladéknaptár
Ügyfélszolgálat

2023. áprilistól egyes budapesti címeken megváltozott a szelektív hulladék begyűjtésének napja

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a hatékonyabb munkavégzés, a járművek optimális kihasználása, továbbá a károsanyag-kibocsátás és a fővárosi úthálózat terhelésének csökkentése, valamint a fenntartható, körforgásos hulladékgazdálkodásra való átállás érdekében 2023. áprilistól egyes budapesti címeken megváltozott a szelektív hulladék begyűjtésének napja.

Az érintett ügyfeleinket néhány nappal a változás előtt postaládájukban elhelyezett tájékoztatókkal folyamatosan értesítettük.

Azon ügyfeleinket, akik nem kapnak értesítőt postaládájukba, nem érinti a változás, vagyis címükön a szelektív hulladék elszállítását az eddig megszokott rendben végzi Társaságunk a továbbiakban is. További kérdés esetén kérjük, forduljanak Társaságunk ügyfélszolgálatához, ahol munkatársaink az alábbi elérhetőségek bármelyikén készséggel állnak ügyfeleink rendelkezésére:

Telefon: +36 1 700 7000
E-mail: fkfzrt@fkf.hu
Személyes ügyfélszolgálatok: Irodáik
Időpontfoglalás: FKF időpontfoglaló
Online ügyintézés
Honlap: www.budapestikozmuvek.hu

Ezúton is kérjük ügyfeleinket, hogy a hulladékgyűjtő-tartályokat ennek megfelelően – legkésőbb a begyűjtési napon reggel 5 óráig – szíveskedjenek az ürítésre kikészíteni!

Bővebb információ a szelektív hulladékgyűjtésről ide kattintva érhető el.