125 éve a tiszta Budapestért
Hulladéknaptár
Ügyfélszolgálat

Átmeneti hulladékátvételi korlátozások a hulladékudvarokban kapacitáshiány miatt

Társaságunk határozatlan időre felfüggesztette a hulladékudvarok, valamint a Szemléletformáló és Újrahasználati Központok működését.
Társaságunk folyamatosan nyomon követi és értékeli az aktuális helyzetet annak érdekében, hogy Önöknek a lehető legszélesebb körben tudjuk biztosítani a jogszabályokban, közszolgáltatási szerződésben meghatározott hulladékbegyűjtési és -szállítási szolgáltatásokat.
Fenti szempontok fontosságát szem előtt tartva, azokat el nem vitatva mégis első helyen az Önök és kollégáink egészsége áll, melynek maximális megóvása érdekében Társaságunk vezetése úgy döntött, hogy a hatósági útmutatásokat figyelembe véve, határozatlan időre felfüggeszti a Lakossági Szelektív Hulladékgyűjtő Udvarok, valamint a Szemléletformáló és Újrahasználati Központok működését.

Kérjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a hulladékudvaraink zárvatartása alatt hulladékot az udvar elé, a közterületre ne helyezzenek! 
Az ilyen cselekedet illegális hulladéklerakásnak minősül.
Megértésüket előre is köszönjük, az esetlegesen okozott kellemetlenségekért elnézésüket kérjük!

Frissítve: 2020. 02. 26.

ÁTMENETI HULLADÉKÁTVÉTELI KORLÁTOZÁSOK A HULLADÉKUDAVAROKBAN
HULLADÉKUDVAR
AZ ALÁBBI HULLADÉKOK ÁTVÉTELE SZÜNETEL ÁTMENETILEG
Minden budapesti hulladékudvarban
 • Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy valamennyi hulladékudvarunkban, az extrém módon megnövekedett hullámkarton beszállítások miatt, kapacitáshiány okán, korlátozott az átvétel és jelenleg - átmeneti ideig - csak a lakossági mennyiségek átvételére van mód.
IX., Ecseri út 9.
 • hungarocell
XI., Bánk bán u. 8-10.
 • hungarocell
XV., Károlyi Sándor út 166. (SZÚK)
 • hungarocell
 • gumiabroncs
XVI., Csömöri út 2-4.
 • hungarocell
XVIII., Jegenye fasor 15. mellett
 • hungarocell
 • pénztárzárás miatt, a zárást megelőző fél órában nem tudunk bontási építési hulladékot (sittet) átvenni
HULLADÉKTÍPUS
KORLÁTOZÁS 
hungarocell
 • Hulladékudvaraink gazdálkodó szervezetektől nem vesznek át hungarocell hulladékot, átvétel kizárólag lakossági mennyiségben, fehér (és szennyeződésmentes), csomagolási hungarocell esetén, a lakosság részére, az előírt átvételi feltételek megvalósulása mellett lehetséges.
 • csak a hulladékudvarok kapacitásának erejéig fogadunk hungarocell hulladékot
 • kizárólag teljesen tiszta, fehér hungarocell hulladékot fogadunk, nem tartalmazhat semmilyen ragasztó maradványt, illetve szennyeződést

Megértésüket köszönjük!

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy hulladékudvarainkban a zárást megelőző fél órában pénztárzárás miatt minden pénzmozgással járó tevékenység szünetel! Így sem zsákértékesítés, sem térítés ellenében történő hulladékátvétel nem lehetséges!