124 éve a tiszta Budapestért
Hulladéknaptár
Ügyfélszolgálat

Aktuális pályázati kiírások

A Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Nonprofit Zrt. ismét meghirdette a már évek óta nagy népszerűségnek örvendő gyermekrajz és szépírói, valamint fotó- és videópályázatát. Társaságunk így kíván hozzájárulni a tehetséges gyermekek képességeinek fejlesztéséhez, miközben környezettudatosságukat is növeli.

A Gyermekrajz- és Szépírói pályázat címe: Kukásautóval a Föld körül

A pályázat témája 

A gyerekek, diákok egyszerre két témát is „meglovagolhatnak”: elképzelhetik magukat a körükben oly népszerű kukásautó vezetőjeként, amint kukákat ürítenek, hulladékot szállítanak, vagy csak gyönyörködnek a tisztává varázsolt környezetben, városrészekben, kis falvak utcácskáiban. De bejárhatják az egész Földgolyót is csodajárművükkel, és akár különböző kalandokba is kerülhetnek – miközben nem felejtik el küldetésüket: a környezet tisztántartását, és azt, hogy a csodálatos kék bolygó megmentésre, megtisztulásra vár.

A Fotó- és videópályázat címe: #NEWASTEGESS

A pályázat témája 

A pályázat arra hívja fel a fiatalok figyelmét, hogy az élő környezet napjainkban segítségért kiált, hiszen mostanra a környezetszennyezés embertelen méreteket öltött, és a hulladékok szinte túlsúlyba kerültek a Földön az élővilág rovására. A pályázók az általuk készített fotókon/videókon keresztül fogalmazhatják meg mondanivalójukat, véleményeket.


A PÁLYÁZATOK BEADÁSI HATÁRIDEJE LEJÁRT!

A RÉSZLETEKÉRT KATTINTSON A PÁLYÁZAT NEVÉRE:
GYERMEKRAJZ-PÁLYÁZAT
SZÉPÍRÓI PÁLYÁZAT
FOTÓ- ÉS VIDEÓPÁLYÁZAT