126 éve a tiszta Budapestért
Hulladéknaptár
Ügyfélszolgálat

Biztonság hete 2019

Szeptember 16.
Főoldali hírek
Biztonság hete 2019

A Biztonság Hete tematikus programhét 2019-ben immár harmadik alkalommal jelentkezik. Az Országos Rendőr-Főkapitányság Országos Balesetmegelőzési Bizottsága (ORFK-OBB) és a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) által megrendezett Biztonság Hetére 2019-ben szeptember 23-28. között kerül sor. 

Társaságunk partnerként csatlakozik a kezdeményezéshez idén is, így az eseményeken mi is várjuk a látogatókat különböző játékokkal. Ezen felül a közlekedésben elengedhetetlenül fontos láthatósággal, munkabiztonsággal és egyéb, közlekedéssel kapcsolatos kvízzel is készülünk! 

A Biztonság Hete célja a mindennapok biztonságának erősítése, amit nemcsak a közlekedési balesetek és egyéb sérülések megelőzése révén szolgál, hanem a biztonságot igen tágan értelmezve más területeken is értéket teremt. Ennek jegyében a Biztonság Hete közlekedésbiztonsági fókusszal zajlik, de az együttműködők közreműködése révén és tevékenységük bemutatásával nagyon sok más szempontból is erősíteni kívánja a gyermekek és a családok biztonságát.

  • Szeptember 23. Ünnepélyes nyitórendezvény és sajtótájékoztató – Nemzeti Közszolgálati Egyetem
  • Szeptember 23-27. Megyei programok a rendőrség szervezésében a Biztonság Hetén
  • Szeptember 28. Záró rendezvény és családi nap – Újbuda – Bikás park