126 éve a tiszta Budapestért
Hulladéknaptár
Ügyfélszolgálat

Két további, nagyforgalmú hidat és a Váralagutat tisztítja meg éjszakánként az FKF

Szeptember 28.
Főoldali hírek
Két további, nagyforgalmú hidat és a Váralagutat tisztítja meg éjszakánként az FKF

A Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. keretein belül önállóan működő FKF Köztisztasági Divízió tájékoztatja a lakosságot, hogy a héten az alábbi újabb, éjszakai köztisztasági munkákra kerül sor:

  • Az FKF dolgozói 2021. szeptember 29-én (szerdán) 23.30 órától - 04.30 óráig a Szabadság híd és a városligeti Zielinski híd környezetkímélő technológiával történő mosását végzik, továbbá
  • 2021. október 1-én (pénteken) 23.30 órától - 04.30 óráig a Váralagút melegvizes, vegyszermentes, kézi és gépi tisztítására kerül sor.

Az FKF kéri a fenti időszakokban esetlegesen gépjárművel közlekedőket, hogy a Szabadság híd és a Váralagút teljes lezárása miatt a jelzett időpontokban úti céljuk eléréséhez válasszanak más útvonalat!

Az éjszakai munkavégzés kevésbé akadályozza a közlekedést ezeken a nagyforgalmú, kétszer egysávos átkelőkön, ezért végzi az FKF ebben az időszakban ezeket a fontos köztisztasági munkákat.

A híd és alagútmosás részei az éves, előre tervezett köztisztasági munkáknak. Az FKF évi két alkalommal, tavasszal és ősszel tisztítja meg Budapest 8 kiemelt forgalmú átkelőjét és a Váralagutat.

FKF Köztisztasági Divízió