126 éve a tiszta Budapestért
Hulladéknaptár
Ügyfélszolgálat

Közlemény

Június 22.
Főoldali hírek
Közlemény

Ma a Ripost.hu online portálon olyan, az FKF Nonprofit Zrt. vasárnap éjszakai munkavégzését kedvezőtlen színben feltüntető írás jelent meg, amelyet több sajtóorgánum is átvett. A konkrét munkavégzésről összeállított írásban számos, nem helytálló információ szerepel.

Az FKF Nonprofit Zrt. a hivatkozott közterületi takarítási munkát előre egyeztetett és megrendelt, szolgáltatásként igénybe vehető tevékenység keretében végezte el.

Az adott helyszínen két magasnyomású vízsugárral, összesen két óra alatt végeztük el a feladatot, így az árajánlatnak megfelelően 58.800,-Ft + ÁFA összeg kerül leszámlázásra. További költség nem merült fel.

Fontos megemlíteni, hogy az Társaság dolgozói heti hét nap, három műszakban látják el feladataikat.

Az FKF által elvégzett szakszerű felirat-eltávolítást a Társaságnál rendszeresített, biológiailag lebomló vegyszerrel végezte el.

Megjegyezni kívánjuk, hogy a helyszínen munkát végző kollégáink beszámolója alapján a médiában megjelent riport és fotók készítője a kollégák kérésére sem fedte fel kilétét és megbízóit, és nem vette tudomásul kérésüket, miszerint nem járulnak hozzá nyilvánosság elé szánt fotókon való szerepléshez.

 

Budapest, 2020. június 22.

Fővárosi Közterület-fenntartó Zártkörűen Működő Nonprofit Részvénytársaság