126 éve a tiszta Budapestért
Hulladéknaptár
Ügyfélszolgálat

Négy hulladékudvarunk újra megnyit

Április 14.
Koronavírus, Koronavírus hulladékszállítás, hulladékleadás
Négy hulladékudvarunk újra megnyit

Tisztelt Ügyfelünk! 2020. 04. 14-én négy hulladékudvarunk újra megnyit kizárólag a budapesti lakosság számára, ugyanakkor kérjük Önöket, hogy ezen szolgáltatást csak a legvégső esetben vegyék igénybe a járványhelyzetre való tekintettel. 

Amennyiben lehetséges, használják továbbra is a szelektív hulladékgyűjtő szigeteket, és a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtést!

A hulladékudvarok hulladékátvételi szolgáltatásait kizárólag budapesti lakosok eredeti lakcímkártyával történő címigazolás, továbbá utolsó időszaki hulladékszállítási díjbefizetést igazoló csekkszelvény, vagy átutalási igazolás, vagy társasházi lakos esetében, közös képviselői igazolás bemutatását követően, hulladékfajtánként meghatározott napi és éves limitig díjmentesen vehetik igénybe.

Gazdasági társaságokat jelenleg nem áll módunkban kiszolgálni!

A hulladékudvar látogatásának feltétele a védőmaszk, védőkesztyű viselése, illetve a személyek közötti 1,5 méteres távolság mindenkori megtartása.

Lom, sitt, zöld hulladék, gumiabroncs jelenleg egyik hulladékudvarban sem adható le, a zöld- és kommunális hulladékgyűjtő zsákok értékesítése szünetel!

További részletek:

https://www.fkf.hu/hulladekudvarok-koronavirus-jarvany-miatt-eletbe-lepett-valtozasok