126 éve a tiszta Budapestért
Hulladéknaptár
Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálati tájékoztatás

Március 11.
Főoldali hírek, Koronavírus, Koronavírus ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálati tájékoztatás

Az FKF Nonprofit Zrt. a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban az alábbi intézkedésekről tájékoztatja a budapesti lakosságot:

Társaságunk az ügyfelei és munkatársai egészségének megóvása érdekében a kiemelt lakossági forgalmú helyiségekben (személyes ügyfélszolgálati irodák, Szemléletformáló és Újrahasználati Központok, illetve a HR Ügyfélszolgálat) napi rendszerességgel magas hatásfokú fertőtlenítő szerrel végeztet takarítást. Ezen túlmenően széles spektrumú kézfertőtlenítő szert helyezett ki a munkatársai és ügyfelei részére.  

Ügyfélszolgálati irodáink jelenleg továbbra is a megszokott munkarendben állnak rendelkezésre, azonban arra kérünk mindenkit, hogy lázas, beteg állapotban ezek személyes felkeresése helyett, szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdés, bejelentés esetén ingyenesen hívható telefonos ügyfélszolgálatunkat (06 80 353 353) keressék, vagy írjanak az fkfzrt@fkf.hu e-mail címre.

Egyúttal kérjük ügyfeleinket, hogy ügyintézésre elsődlegesen online ügyfélszolgálatunkat használják, amelynek az elérhetősége: www.fkf.hu/online-ugyintezes.

Társaságunk kiemelt figyelmet fordít munkatársaink egészségének megőrzésére, ennek érdekében folyamatosan gondoskodik a megelőzéshez szükséges tisztító- és fertőtlenítőszerek, eszközök rendelkezésre állásáról, emellett rendszeresen tájékoztatja a dolgozókat a megtett intézkedésekről és a védekezés javasolt módjairól.

Ügyfeleink és munkatársaink egészségének megóvása közös érdekünk!