126 éve a tiszta Budapestért
Hulladéknaptár
Ügyfélszolgálat

CSR Hungary Díj 2014

április 17.
Díjak, elismerések
CSR Hungary Díj 2014

A CSR Hungary Díj a Magyar Üzleti Felelősség Díja, mely évente értékeli Magyarország legkiemelkedőbb felelős és fenntartható kezdeményezéseit, projektjeit, és menedzsmentrendszereit az üzleti szektorban; összehangolva a helyi értékeket a nemzetközi szakmai igényekkel.

Az FKF Nonprofit Zrt. CSR tevékenységét elismerő díjat Klug Lajos vezérigazgató távollétében Bokor István projektigazgató vette át a Budapest Music Centerben 2014. november 29-én ünnepélyes keretek között megrendezett gálán. Társaságunk elnyerte azt a jogot, hogy 2 évig használhatja a CSR Hungary Díj védjegyét is.

Az FKF a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtési rendszer Budapest egészére való kiterjesztésére irányuló projektje keretében végzett szemléletformáló tevékenységével pályázott. Társaságunk edukációs stratégiájának kiemelt részét képezi a környezetvédelmi oktatóprogram, amelynek középpontjában az óvodás és iskoláskorú gyermekek oktatása, szemléletformálása áll, hiszen tisztában vagyunk azzal, hogy a környezettudatos magatartás, hozzáállás minél fiatalabb korban alakítható ki a legeredményesebben. A hulladék tükröt tart nekünk arról, hogy életvitelünkkel milyen hatást gyakorlunk a környezetünkre. Az FKF Nonprofit Zrt. CSR programjával arra szeretné felnyitni a gyermekek és a felnőttek szemét, hogy lássák: apró tettekkel is mennyit tudunk tenni környezetünkért.