126 éve a tiszta Budapestért
Hulladéknaptár
Ügyfélszolgálat

Edukációs tájékoztatónapok pedagógusoknak

Március 10.
Főoldali hírek
Edukációs tájékoztatónapok pedagógusoknak

Az Edukációs Csoport 2020. március 5-6-án megtartotta az évek óta szokásos Pedagógus tájékoztatónapok elnevezésű kétnapos programját a XV. és XVIII. kerületi Szemléletformáló és Újrahasználati Központban.

Társaságunk célja ezzel az, hogy tovább mélyítse jó kapcsolatát a fővárosi nevelési-oktatási intézmények pedagógusaival a fiatalabb generáció környezettudatos szemléletformálása érdekében.

A program során az évről évre nagyobb létszámban megjelenő vendégek betekintést nyertek a Központok működésébe, majd szakmai előadások során szerezhettek hasznos ismereteket: Orendi Éva edukációs csoportvezető a sokrétű szemléletformáló tevékenységeinkről, Kulich Julianna PR főmunkatárs Társaságunk 125 éves történetéről, Bánhidy János szaktanácsadó az energetikai hasznosítás helyzetéről a Fővárosi Hulladékhasznosító Műben és Európában, Kőrös Gábor függetlenített csoportvezető a szelektív hulladékgyűjtés budapesti evolúciójáról tartott prezentációt. Az FKF szakmai előadóit külsős előadóként Nagy Réka, alias Ökoanyu követte, aki a háztartási, otthoni hulladékmegelőzés mindennapi lehetőségeiről osztotta meg tapasztalatait.

A XV. kerületi látogatók a program zárásaként megtekintették a közeli HUHÁ-t, a XVIII. kerületi tájékoztatónapot pedig interaktív játékkal, ún. szabadulóösvénnyel zártuk.

A pedagógusokkal folytatott beszélgetések és az általuk kitöltött elégedettségi kérdőívek - nagy örömünkre - a program sikeréről árulkodnak:

„Köszönet a remek szervezésért, színvonalas előadásokért, szíves vendéglátásért!”

„Ajánlani fogom a kollégáimnak is, hogy vegyenek részt ezen a napon! Köszönöm!”

„Az izgalmas témákra több időre lett volna szükség.”

„Eddig is érdekelt a téma, foglalkoztam vele, de sokkal több újdonságot hallottam/kaptam, mint amire számítottam. Köszönöm!”

A képek ide kattintva érhetőek el.