126 éve a tiszta Budapestért
Hulladéknaptár
Ügyfélszolgálat

Szilveszteri ünneplés utáni takarítás a fővárosban

December 30.
Főoldali hírek
Szilveszteri ünneplés utáni takarítás a fővárosban

Az FKF Nonprofit Zrt. dolgozóinak munkával kezdődik a 2020-as esztendő.

A társaság dolgozói az óévet búcsúztató közterületi rendezvények helyszínein, továbbá a kis- és nagykörúton, valamint az aluljárókban és azok környékén január elsején reggel 06.00 órakor kezdik meg kézi és gépi erővel a takarítást, melyet várhatóan a kora délutáni órákra fejeznek be. Társaságunk takarító és szállító célgépekkel, valamint kézi úttisztítókkal végzi feladatait a szabadtéri rendezvények helyszínein és az odavezető útvonalakon.

A helyszínekről, a belvárosi utcákról, terekről az előző évek tapasztalata alapján várhatóan több mint száz köbméter hulladékot kell majd összegyűjteni, elszállítani és ártalmatlanítani. A fővárosban az év első napján hulladékszállító gépjárműveink a szerdai program szerint vonulnak ki a kommunális, illetve a szelektíven gyűjtött hulladék elszállítására.

Amennyiben az időjárás téliesre fordul, társaságunk a téli munkarendben meghatározottak szerint végzi feladatait, szükség esetén síkosságmentesíti a főváros közúthálózatát, biztosítja a biztonságos közúti közlekedés feltételeit.

Fővárosi Közterület-fenntartó Zárkörűen Működő Nonprofit Részvénytársaság