124 éve a tiszta Budapestért
Hulladéknaptár
Ügyfélszolgálat

Archívum - Közérdekű adatok


Szervezeti, személyzeti adatok - ARCHÍVUM
I.2. A közfeladatot ellátó szerv szervezeti felépítése szervezeti egységek megjelölésével, az egyes szervezeti egységek feladatai - SZMSZ Frissítve: 2015. április 20.
I.2. A közfeladatot ellátó szerv szervezeti felépítése szervezeti egységek megjelölésével, az egyes szervezeti egységek feladatai - SZMSZ ábra Frissítve: 2015. március 16.
I.2. A közfeladatot ellátó szerv szervezeti felépítése szervezeti egységek megjelölésével, az egyes szervezeti egységek feladatai
I. 2. szervezeti ábra 2011.11.01
I.2. A közfeladatot ellátó szerv szervezeti felépítése szervezeti egységek megjelölésével, az egyes szervezeti egységek feladatai - Frissítve: 2013. november 15.
I.3. A közfeladatot ellátó szerv vezetőinek és az egyes szervezeti  egységek vezetőinek neve, beosztása, elérhetősége (telefon- és  telefaxszáma,           elektronikus levélcíme) Frissítve: 2019. 10. 01.  
I.3. A közfeladatot ellátó szerv vezetőinek és az egyes szervezeti egységek vezetőinek neve, beosztása, elérhetősége (telefon- és telefaxszáma,              elektronikus levélcíme) Frissítve: 2019. 07. 10.
I.3.  A közfeladatot ellátó szerv vezetőinek és az egyes szervezeti egységek vezetőinek neve, beosztása, elérhetősége (telefon- és telefaxszáma, elektronikus levélcíme) Frissítve: 2019. 05. 16.
I.3.  A közfeladatot ellátó szerv vezetőinek és az egyes szervezeti egységek vezetőinek neve, beosztása, elérhetősége (telefon- és telefaxszáma, elektronikus levélcíme) Frissítve: 2019. 02. 14. 
I.3. A közfeladatot ellátó szerv vezetőinek és az egyes szervezeti egységek vezetőinek neve, beosztása, elérhetősége (telefon- és telefaxszáma, elektronikus levélcíme) Frissítve: 2018. 02.01. 
I.3. A közfeladatot ellátó szerv vezetőinek és az egyes szervezeti egységek vezetőinek neve, beosztása, elérhetősége (telefon- és telefaxszáma, elektronikus levélcíme) Frissítve: 2017. 01. 31.
I.3. A közfeladatot ellátó szerv vezetőinek és az egyes szervezeti egységek vezetőinek neve, beosztása, elérhetősége (telefon- és telefaxszáma, elektronikus levélcíme) Frissítve: 2016. 12.09.
I.3. A közfeladatot ellátó szerv vezetőinek és az egyes szervezeti egységek vezetőinek neve, beosztása, elérhetősége (telefon- és telefaxszáma, elektronikus levélcíme) Frissítve: 2015. december 3.
I. 3. A közfeladatot ellátó szerv vezetőinek és az egyes szervezeti egységek vezetőinek neve, beosztása, elérhetősége (telefon- és telefaxszáma, elektronikus levélcíme)
I. 3. A közfeladatot ellátó szerv vezetőinek és az egyes szervezeti egységek vezetőinek neve, beosztása, elérhetősége (telefon- és telefaxszáma, elektronikus levélcíme) Frissítve: 2013. szept.
I. 3. A közfeladatot ellátó szerv vezetőinek és az egyes szervezeti egységek vezetőinek neve, beosztása, elérhetősége (telefon- és telefaxszáma, elektronikus levélcíme) Frissítve: 2013. november
I. 3. A közfeladatot ellátó szerv vezetőinek és az egyes szervezeti egységek vezetőinek neve, beosztása, elérhetősége (telefon- és telefaxszáma, elektronikus levélcíme) Frissítve: 2013. november 26.
I.3. A közfeladatot ellátó szerv vezetőinek és az egyes szervezeti egységek vezetőinek neve, beosztása, elérhetősége (telefon- és telefaxszáma, elektronikus levélcíme) Frissítve: 2013. december 5.
I.3. A közfeladatot ellátó szerv vezetőinek és az egyes szervezeti egységek vezetőinek neve, beosztása, elérhetősége (telefon- és telefaxszáma, elektronikus levélcíme) Frissítve: 2013. december 15.
I.3. A közfeladatot ellátó szerv vezetőinek és az egyes szervezeti egységek vezetőinek neve, beosztása, elérhetősége (telefon- és telefaxszáma, elektronikus levélcíme) Frissítve: 2014. január 1.
I.3. A közfeladatot ellátó szerv vezetőinek és az egyes szervezeti egységek vezetőinek neve, beosztása, elérhetősége (telefon- és telefaxszáma, elektronikus levélcíme) Frissítve: 2014. január 28.
I.3. A közfeladatot ellátó szerv vezetőinek és az egyes szervezeti egységek vezetőinek neve, beosztása, elérhetősége (telefon- és telefaxszáma, elektronikus levélcíme) Frissítve: 2014. február 21.
I.3. A közfeladatot ellátó szerv vezetőinek és az egyes szervezeti egységek vezetőinek neve, beosztása, elérhetősége (telefon- és telefaxszáma, elektronikus levélcíme) Frissítve: 2014. február 27.
I.3. A közfeladatot ellátó szerv vezetőinek és az egyes szervezeti egységek vezetőinek neve, beosztása, elérhetősége (telefon- és telefaxszáma, elektronikus levélcíme) Frissítve: 2014. március
I.3. A közfeladatot ellátó szerv vezetőinek és az egyes szervezeti egységek vezetőinek neve, beosztása, elérhetősége (telefon- és telefaxszáma, elektronikus levélcíme) Frissítve: 2014. március
I.3. A közfeladatot ellátó szerv vezetőinek és az egyes szervezeti egységek vezetőinek neve, beosztása, elérhetősége (telefon- és telefaxszáma, elektronikus levélcíme) Frissítve: 2014. április
I.3. A közfeladatot ellátó szerv vezetőinek és az egyes szervezeti egységek vezetőinek neve, beosztása, elérhetősége (telefon- és telefaxszáma, elektronikus levélcíme) Frissítve: 2014. május
I.3. A közfeladatot ellátó szerv vezetőinek és az egyes szervezeti egységek vezetőinek neve, beosztása, elérhetősége (telefon- és telefaxszáma, elektronikus levélcíme) Frissítve: 2014. június
I.3. A közfeladatot ellátó szerv vezetőinek és az egyes szervezeti egységek vezetőinek neve, beosztása, elérhetősége (telefon- és telefaxszáma, elektronikus levélcíme) Frissítve: 2014. június 23.
I.3. A közfeladatot ellátó szerv vezetőinek és az egyes szervezeti egységek vezetőinek neve, beosztása, elérhetősége (telefon- és telefaxszáma, elektronikus levélcíme) Frissítve: 2014. augusztus 24. 
I.3. A közfeladatot ellátó szerv vezetőinek és az egyes szervezeti egységek vezetőinek neve, beosztása, elérhetősége (telefon- és telefaxszáma, elektronikus levélcíme) Frissítve: 2014. szeptember 2.
I.3. A közfeladatot ellátó szerv vezetőinek és az egyes szervezeti egységek vezetőinek neve, beosztása, elérhetősége (telefon- és telefaxszáma, elektronikus levélcíme) Frissítve: 2014. szeptember 3.
I.3. A közfeladatot ellátó szerv vezetőinek és az egyes szervezeti egységek vezetőinek neve, beosztása, elérhetősége (telefon- és telefaxszáma, elektronikus levélcíme) Frissítve: 2014. december 8.
I.3. A közfeladatot ellátó szerv vezetőinek és az egyes szervezeti egységek vezetőinek neve, beosztása, elérhetősége (telefon- és telefaxszáma, elektronikus levélcíme) Frissítve: 2015. október 9.
I. 4. ügyfélszolgálati vezető
I. 5. FEB tagok I-5 (2012)
I.5. Testületi szerv esetén a testület létszáma, összetétele, tagjainak neve, beosztása, elérhetősége
I.5. Testületi szerv esetén a testület létszáma, összetétele, tagjainak neve, beosztása, elérhetősége - Frissítve: 2014. március 12.
I.5. Testületi szerv esetén a testület létszáma, összetétele, tagjainak neve, beosztása, elérhetősége
I.5. Testületi szerv esetén a testület létszáma, összetétele, tagjainak neve, beosztása, elérhetősége - Frissítve: 2015. május 15.
I.5. Testületi szerv esetén a testület létszáma, összetétele, tagjainak neve, beosztása, elérhetősége - Frissítve: 2015. január 5.
I.7. A közfeladatot ellátó szerv többségi tulajdonában álló, illetve részvételével működő gazdálkodó szervezet neve, székhelye, elérhetősége (postai címe, telefon- és telefaxszáma, elektronikus levélcíme), tevékenységi köre 2018. 02. 16. 
I.11. A közfeladatot ellátó szerv felett törvényességi ellenőrzést gyakorló szervnek az 1. pontban meghatározott adatai 2018. 02. 16.
I. 11. A közfeladatot ellátó szerv felett törvényességi ellenőrzést gyakorló szervnek az 1. pontban meghatározott adatai


Tevékenységre, működésre vonatkozó adatok  - ARCHÍVUM
II. 1. A közfeladatot ellátó szerv feladatát, hatáskörét és alaptevékenységét meghatározó alapvető jogszabályok - 2017.01.03
II.1 A közfeladatot ellátó szerv feladatát meghatározó alapvető jogszabályok - aktuális
II. 6. A közfeladatot ellátó szerv által fenntartott adatbázisok, illetve nyilvántartások leíró adatai 2018.10.01
II. 6. A közfeladatot ellátó szerv által fenntartott adatbázisok, illetve nyílvántartások leíró adatai  
II. 7. A közfeladatot ellátó szerv nyilvános kiadványainak címe, témája, hozzáférés módja, a kiadvány ingyenessége, illetve a költségtérítés mértéke
II. 10. A közfeladatot ellátó szerv által közzétett hirdetmények, közlemények - Hirdetmények  
II.12 A közfeladatot ellátó szervnél végzett alaptevékenységgel kapcsolatos vizsgálatok, ellenőrzések nyilvános megállapításai.  
II.14 jelentések  
II.15. Közérdekű adatokkal kapcsolatos kötelező statisztikai adatszolgáltatás adatai  


Gazdálkodási adatok - ARCHÍVUM 
III. 1. A közfeladatot ellátó szerv éves költségvetése, számviteli törvény szerinti beszámolója vagy éves költségvetési beszámolója 2012. - Eredménykimutatás
III. 1. A közfeladatot ellátó szerv éves költségvetése, számviteli törvény szerinti beszámolója vagy éves költségvetési beszámolója 2012. - Kiegészítő melléklet
III. 1. A közfeladatot ellátó szerv éves költségvetése, számviteli törvény szerinti beszámolója vagy éves költségvetési beszámolója 2012. - Könyvvizsgálói jelentés
III. 1. A közfeladatot ellátó szerv éves költségvetése, számviteli törvény szerinti beszámolója vagy éves költségvetési beszámolója 2012. - Mérleg
III. 1. A közfeladatot ellátó szerv éves költségvetése, számviteli törvény szerinti beszámolója vagy éves költségvetési beszámolója 2012. - Beszámoló elfogadása
III. 1. A közfeladatot ellátó szerv éves költségvetése, számviteli törvény szerinti beszámolója vagy éves költségvetési beszámolója - FKF Zrt. 2013. évi beszámoló
III. 1. A közfeladatot ellátó szerv éves költségvetése, számviteli törvény szerinti beszámolója vagy éves költségvetési beszámolója - FKF Nonprofit Zrt. 2014. évi mérleg, eredménykimutatás
III. 1. A közfeladatot ellátó szerv éves költségvetése, számviteli törvény szerinti beszámolója vagy éves költségvetési beszámolója - FKF Nonprofit Zrt. 2014. évi Könyvvizsgálói jelentés
III. 1. A közfeladatot ellátó szerv éves költségvetése, számviteli törvény szerinti beszámolója vagy éves költségvetési beszámolója - FKF Nonprofit Zrt. 2014. évi kiegészítő melléklet
A III. 1. A közfeladatot ellátó szerv éves költségvetése, számviteli törvény szerinti beszámolója vagy éves költségvetési beszámolója - FKF Nonprofit Zrt.2015. ÉVI ÜZLETI JELENTÉSE 
III. 1. A közfeladatot ellátó szerv éves költségvetése, számviteli törvény szerinti beszámolója vagy éves költségvetési beszámolója - FKF Nonprofit Zrt. Kiegészítő melléklet a 2015. évi beszámolóhoz 
III. 1. A közfeladatot ellátó szerv éves költségvetése, számviteli törvény szerinti beszámolója vagy éves költségvetési beszámolója - FKF Nonprofit Zrt. Mérleg, eredménykimutatás 2015. 
III. 1. A közfeladatot ellátó szerv éves költségvetése, számviteli törvény szerinti beszámolója vagy éves költségvetési beszámolója - FKF Nonprofit Zrt. Független könyvvizsgálói jelentés 2015. 
III. 1. A közfeladatot ellátó szerv éves költségvetése, számviteli törvény szerinti beszámolója vagy éves költségvetési beszámolója - FKF Üzleti jelentés 2016 
III. 1. A közfeladatot ellátó szerv éves költségvetése, számviteli törvény szerinti beszámolója vagy éves költségvetési beszámolója - Kiegészítő melléklet 2016 
III. 1. A közfeladatot ellátó szerv éves költségvetése, számviteli törvény szerinti beszámolója vagy éves költségvetési beszámolója - FKF Nonprofit Zrt. 2016. évi mérleg, eredménykimutatás 
III. 1. A közfeladatot ellátó szerv éves költségvetése, számviteli törvény szerinti beszámolója vagy éves költségvetési beszámolója - FKF Nonprofit Zrt. 2016. évi Könyvvizsgálói jelentés 
III. 1. A közfeladatot ellátó szerv éves költségvetése, számviteli törvény szerinti beszámolója vagy éves költségvetési beszámolója - FKF Nonprofit Zrt. 2017. évi Könyvvizsgálói jelentés 
III. 1. A közfeladatot ellátó szerv éves költségvetése, számviteli törvény szerinti beszámolója vagy éves költségvetési beszámolója - FKF Nonprofit Zrt. 2017. évi mérleg, eredménykimutatás 
III. 1. A közfeladatot ellátó szerv éves költségvetése, számviteli törvény szerinti beszámolója vagy éves költségvetési beszámolója - Kiegészítő melléklet 2017 
III. 1. A közfeladatot ellátó szerv éves költségvetése, számviteli törvény szerinti beszámolója vagy éves költségvetési beszámolója - FKF Üzleti jelentés 2017 
III. 2. Alkalmazottak és vezető tisztségviselők létszáma és személyi juttatása 2019. II. negyedév  
III. 2. Alkalmazottak és vezető tisztségviselők létszáma és személyi juttatása 2019. I. negyedév  
III. 2. Alkalmazottak és vezető tisztségviselők létszáma és személyi juttatása 2018. IV. negyedév
III. 2. Alkalmazottak és vezető tisztségviselők létszáma és személyi juttatása 2018. III. negyedév 
III. 2. Alkalmazottak és vezető tisztségviselők létszáma és személyi juttatása 2018. II. negyedév 
III. 2. Alkalmazottak és vezető tisztségviselők létszáma és személyi juttatása 2018. I. negyedév 
III. 2. Alkalmazottak és vezető tisztségviselők létszáma és személyi juttatása 2017. IV. negyedév 
III. 2. Alkalmazottak és vezető tisztségviselők létszáma és személyi juttatása 2017. III. negyedév 
III. 2. Alkalmazottak létszáma és személyi juttatása 2012.I.n.é.
III. 2. Alkalmazottak létszáma és személyi juttatása 2012.II.n.é.
III. 2. Alkalmazottak létszáma és személyi juttatása 2012.IV.n.é
III. 2. Alkalmazottak létszáma és személyi juttatása 2013. II. negyedév
III. 2. Vezető tisztségviselők illetménye 2013. január 1.
III. 2. Vezető tisztségviselők illetménye 2013. április 1.
III.2. Vezető tisztségviselők illetménye 2013. július 1
III. 2. Vezető tisztségviselők illetménye 2013. szeptember 1.
III. 2. Alkalmazottak és vezető tisztségviselők létszáma és személyi juttatása 2013. III. negyedév
III. 2. Alkalmazottak és vezető tisztségviselők létszáma és személyi juttatása 2013. dec. 20.
III. 2. Alkalmazottak és vezető tisztségviselők létszáma és személyi juttatása 2013. dec. 20.
III. 2. Alkalmazottak és vezető tisztségviselők létszáma és személyi juttatása 2014. jan. 30.
III. 2. Alkalmazottak és vezető tisztségviselők létszáma és személyi juttatása 2014. február 1.
III. 2. Alkalmazottak létszáma és személyi juttatása 2016.I.n.é 
III.2. Vezető tisztségviselők létszáma és személyi juttatása 2014. április 8.
III. 2. Alkalmazottak és vezető tisztségviselők létszáma és személyi juttatása 2013. dec. 20.
III. 2. Alkalmazottak és vezető tisztségviselők létszáma és személyi juttatása 2013. III. negyedév
III. 2. Alkalmazottak és vezető tisztségviselők létszáma és személyi juttatása 2014. február 1.
III. 2. Alkalmazottak és vezető tisztségviselők létszáma és személyi juttatása 2014. jan. 30.
III. 2. Alkalmazottak és vezető tisztségviselők létszáma és személyi juttatása 2014. március 3.
III. 2. Alkalmazottak létszáma és személyi juttatása 2013. II. negyedév
III. 2. Vezető tisztségviselők illetménye 2013. szeptember 1.
III. 2. Alkalmazottak és vezető tisztségviselők létszáma és személyi juttatása 2013. IV. negyedév
III. 2. Alkalmazottak létszáma és személyi juttatása 2014. I. negyedév
III.2. Vezető tisztségviselők létszáma és személyi juttatása 2014. április 8.
III.2. Vezető tisztségviselők létszáma és személyi juttatása 2014. május 
III.2. Vezető tisztségviselők létszáma és személyi juttatása 2014. május 16.
III.2. Vezető tiszségviselők létszáma és személyi juttatása 2014. augusztus 1.
III. 2. Alkalmazottak és vezető tisztségviselők létszáma és személyi juttatása 2017. I. negyedév 
III.2. Vezető tiszségviselők létszáma és személyi juttatása 2014. augusztus 12.
III.2. Vezető tiszségviselők létszáma és személyi juttatása 2014. augusztus 24. 
III.2. Vezető tisztségviselők létszáma és személyi juttatása 2014. szeptember 1.
III.2. Alkalmazottak létszáma és személyi juttatása 2014. II. negyedév
III.2. Alkalmazottak létszáma és személyi juttatása 2014. III. negyedév
III.2. Alkalmazottak létszáma és személyi juttatása 2014. IV. negyedév
III.2. Alkalmazottak létszáma és személyi juttatása 2015. I. negyedév
III.2. Alkalmazottak létszáma és személyi juttatása 2015. III. negyedév
III.2. Alkalmazottak létszáma és személyi juttatása 2015. I. negyedév
III. 2. Alkalmazottak és vezető tisztségviselők létszáma és személyi juttatása 2016. II. negyedév
III. 2. Alkalmazottak és vezető tisztségviselők létszáma és személyi juttatása 2016. IV. negyedév 
III.2. Vezető tiszségviselők létszáma és személyi juttatása 2014. július 7.
III. 4. Az államháztartás pénzeszközei felhasználásával,az államháztartáshoz tartozó vagyonnal történő gazd. összefüggő szerződések 2007-2012.
III. 4. Az államháztartás pénzeszközei felhasználásával, az államháztartáshoz tartozó vagyonnal történő gazd. összefüggő szerződések 2010-2015
III. 4. Az államháztartás pénzeszközei felhasználásával, az államháztartáshoz tartozó vagyonnal történő gazd. összefüggő szerződések 2010-2015 frissítve: 2015. jan. 19.
III. 4. Az államháztartás pénzeszközei felhasználásával, az államháztartáshoz tartozó vagyonnal történő gazd. összefüggő szerződések 2010-2015 frissítve: 2015. április 20.
III.4. Az államháztartás pénzeszközei felhasználásával, az államháztartáshoz tartozó vagyonnal történő gazd. összefüggő szerződések 2010-2015 frissítve: 2015. október 21. 
III.4. Az államháztartás pénzeszközei felhasználásával, az államháztartáshoz tartozó vagyonnal történő gazd. összefüggő szerződések 2010-2015 frissítve: 2015. december 3.
III.4. Az államháztartás pénzeszközei felhasználásával, az államháztartáshoz tartozó vagyonnal történő gazd. összefüggő szerződések 2011-2016 frissítve: 2016. február 10.
III.4. Az államháztartás pénzeszközei felhasználásával, az államháztartáshoz tartozó vagyonnal történő gazd. összefüggő szerződések 2011-2016 frissítve: 2016. február 10.
III.4. Az államháztartás pénzeszközei felhasználásával, az államháztartáshoz tartozó vagyonnal történő gazd. összefüggő szerződések 2011-2016 frissítve: 2016. február 10.
III. 4. Az államháztartás pénzeszközei felhasználásával,az államháztartáshoz tartozó vagyonnal történő gazd. összefüggő szerződések (2017. szeptember 29.) 
III. 4. Az államháztartás pénzeszközei felhasználásával,az államháztartáshoz tartozó vagyonnal történő gazd. összefüggő szerződések (2017. július 28.) 
III. 4. Az államháztartás pénzeszközei felhasználásával,az államháztartáshoz tartozó vagyonnal történő gazd. összefüggő szerződések 2017. március 31.
III. 4. Az államháztartás pénzeszközei felhasználásával,az államháztartáshoz tartozó vagyonnal történő gazd. összefüggő szerződések
III. 4. Az államháztartás pénzeszközei felhasználásával,az államháztartáshoz tartozó vagyonnal történő gazd. összefüggő szerződések
III. 4. Az államháztartás pénzeszközei felhasználásával,az államháztartáshoz tartozó vagyonnal történő gazd. összefüggő szerződések 
III. 4. Az államháztartás pénzeszközei felhasználásával,az államháztartáshoz tartozó vagyonnal történő gazd. összefüggő szerződések (2017. december 4.) 
III. 4. Az államháztartás pénzeszközei felhasználásával,az államháztartáshoz tartozó vagyonnal történő gazd. összefüggő szerződések (2018. február 1.) 
III. 4. Az államháztartás pénzeszközei felhasználásával,az államháztartáshoz tartozó vagyonnal történő gazd. összefüggő szerződések (2018. június 1.) 
III. 4. Az államháztartás pénzeszközei felhasználásával,az államháztartáshoz tartozó vagyonnal történő gazd. összefüggő szerződések (2018. október 1.) 
III. 4. Az államháztartás pénzeszközei felhasználásával,az államháztartáshoz tartozó vagyonnal történő gazd. összefüggő szerződések 2013.12.01-2018.12.01 (2018. december 4.)   
III. 4. Az államháztartás pénzeszközei felhasználásával,az államháztartáshoz tartozó vagyonnal történő gazd. összefüggő szerződések 2014.02.01 - 2019.02.01. 
III. 4. Az államháztartás pénzeszközei felhasználásával,az államháztartáshoz tartozó vagyonnal történő gazd. összefüggő szerződések 2014.04.01 - 2019.04.01.    
III. 4. Az államháztartás pénzeszközei felhasználásával,az államháztartáshoz tartozó vagyonnal történő gazd. összefüggő szerződések 2014.06.01-2019.06.01  
III. 4. Az államháztartás pénzeszközei felhasználásával,az államháztartáshoz tartozó vagyonnal történő gazd. összefüggő szerződések 2014.08.01-2019.08.01.  
III. 4. Az államháztartás pénzeszközei felhasználásával,az államháztartáshoz tartozó vagyonnal történő gazd. összefüggő szerződések 2014.10.01-2019.10.01.   
2009. évi CXXII. törvény 2. § (1) és (2) bekezdése alapján a köztulajdonú gazdasági társaságok takarékosabb működésével kapcsolatos közzététel 2014.09.12.
2009. évi CXXII. törvény 2. § (1) és (2) bekezdése alapján a köztulajdonú gazdasági társaságok takarékosabb működésével kapcsolatos közzététel 2014.12.01.
2009. évi CXXII. törvény 2. § (1) és (2) bekezdése alapján a köztulajdonú gazdasági társaságok takarékosabb működésével kapcsolatos közzététel 2014.12.10.
2009. évi CXXII. törvény 2. § (1) és (2) bekezdése alapján a köztulajdonú gazdasági társaságok takarékosabb működésével kapcsolatos közzététel 2015.01.01.
2009. évi CXXII. törvény 2. § (1) és (2) bekezdése alapján a köztulajdonú gazdasági társaságok takarékosabb működésével kapcsolatos közzététel 2015.01.29.
2009. évi CXXII. törvény 2. § (1) és (2) bekezdése alapján a köztulajdonú gazdasági társaságok takarékosabb működésével kapcsolatos közzététel 2015.02.24.
2009. évi CXXII. törvény 2. § (1) és (2) bekezdése alapján a köztulajdonú gazdasági társaságok takarékosabb működésével kapcsolatos közzététel 2015.03.17.
2009. évi CXXII. törvény 2. § (1) és (2) bekezdése alapján a köztulajdonú gazdasági társaságok takarékosabb működésével kapcsolatos közzététel 2015. 04. 15.
2009. évi CXXII. törvény 2. § (1) és (2) bekezdése alapján a köztulajdonú gazdasági társaságok takarékosabb működésével kapcsolatos közzététel 2015. 10. 13.
2009. évi CXXII. törvény 2. § (1) és (2) bekezdése alapján a köztulajdonú gazdasági társaságok takarékosabb működésével kapcsolatos közzététel 2015. 11. 06.
2009. évi CXXII. törvény 2. § (1) és (2) bekezdése alapján a köztulajdonú gazdasági társaságok takarékosabb működésével kapcsolatos közzététel 2016. 01. 09.
2009. évi CXXII. törvény 2. § (1) és (2) bekezdése alapján a köztulajdonú gazdasági társaságok takarékosabb működésével kapcsolatos közzététel 2016. 08. 05.
2009. évi CXXII. törvény 2. § (1) és (2) bekezdése alapján a köztulajdonú gazdasági társaságok takarékosabb működésével kapcsolatos közzététel 2015. 08. 06.
2009. évi CXXII. törvény 2. § (1) és (2) bekezdése alapján a köztulajdonú gazdasági társaságok takarékosabb működésével kapcsolatos közzététel 2015. 07. 01. 
2009. évi CXXII. törvény 2. § (1) és (2) bekezdése alapján a köztulajdonú gazdasági társaságok takarékosabb működésével kapcsolatos közzététel 2015. 05. 13.
2009. évi CXXII. törvény 2. § (1) és (2) bekezdése alapján a köztulajdonú gazdasági társaságok takarékosabb működésével kapcsolatos közzététel 2016. 12.01.
2009. évi CXXII. törvény 2. § (1) és (2) bekezdése alapján a köztulajdonú gazdasági társaságok takarékosabb működésével kapcsolatos közzététel 2017. 01. 31.
2009. évi CXXII. törvény 2. § (1) és (2) bekezdése alapján a köztulajdonú gazdasági társaságok takarékosabb működésével kapcsolatos közzététel 2017. 04. 11.
2009. évi CXXII. törvény 2. § (1) és (2) bekezdése alapján a köztulajdonú gazdasági társaságok takarékosabb működésével kapcsolatos közzététel 2017. 06. 01.
2009. évi CXXII. törvény 2. § (1) és (2) bekezdése alapján a köztulajdonú gazdasági társaságok takarékosabb működésével kapcsolatos közzététel 2017. 07. 01.
Hulladékgazdálkodási és Közterület Tisztántartási Közszolgáltatási Keretszerződés
Hulladékgazdálkodási és Közterület Tisztántartási Közszolgáltatási Keretszerződés 2014
Hulladékgazdálkodási és Közterület Tisztántartási Közszolgáltatási Keretszerződés 2015
2. melléklet: Tisztítandó területek jegyzéke és takarítási gyakorisága 2015
Hulladékgazdálkodási és Közterület Tisztántartási Közszolgáltatási Keretszerződés 2015. 3. sz. melléklet
2014.évi köztisztasági és hulladékgazdálkodási közszolgáltatási szerződés
K1423 Ajánlati felhívás
I.1. A közfeladatot ellátó szerv hivatalos neve, székhelye, postai címe, telefon- és telefaxszáma, elektronikus levélcíme, honlapja - Frissítve: 2018. 08.13.
I.4. A szervezeten belül illetékes ügyfélkapcsolati vezető neve, elérhetősége (telefon- és telefaxszáma, elektronikus levélcíme) és az ügyfélfogadási rend 2018.08.13
II. 13. A közérdekű adatok megismerésére irányuló igények intézésének rendje, az illetékes szervezeti egység neve, elérhetősége