126 éve a tiszta Budapestért
Hulladéknaptár
Ügyfélszolgálat

A kreatív pályázatok díjátadó rendezvénye

Január 10.
Főoldali hírek
A kreatív pályázatok díjátadó rendezvénye

Vállalatunk gyermek- és ifjúsági pályázatai (Gyermekrajz- és Szépírói pályázat, valamint Fotó- és videópályázat) minden évben számos feladattal látják el az Edukációs Csoport munkatársait, amelyek közül az egyik legjelentősebb a szokás szerint karácsony előtt megrendezett díjátadó ünnepség lebonyolítása. 2019. december 21-én ismét elérkezett az idő arra, hogy vendégül lássuk pályázataink nyerteseit, díjazottjait családtagjaik kíséretében.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is a Millenáris Parkban felállított MikulásGyár volt az ünnepi rendezvény helyszíne, ahol kb. háromszázan jelentek meg ezen a napon.

A program az évek óta megszokottak szerint zajlott: elsőként az FKF részéről Sámson László hulladékkezelési igazgató köszöntötte a vendégeket, majd Orendi Éva edukációs csoportvezető, az esemény moderátora mutatta be a pályázatokat. Ezt követte a zsűrielnökök értékelése, végül a díjak, oklevelek, ajándékok átadása volt soron.

A Gyermekrajz-pályázat, illetve a Fotó- és videópályázat zsűrielnöke 2019-ben is Fábián Noémi képzőművész volt, aki a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem és a Budai Rajziskola tanára, a Szépírói pályázat részéről pedig most is Csukás István Kossuth-díjas író látta el a zsűrielnöki teendőket.

Hagyományosan kiemelt ajándéknak számít az az album, amely a pályázatra beérkezett írásműveket és a nyertes rajzokat, fotókat tartalmazza, valamint az, hogy a fődíjas rajzok felnagyított méretben felkerültek egy-egy kukásautó mindkét oldalára. Emellett egyéb értékes ajándékokat kapott minden nyertes pályázó.

Az ünnepség hivatalos részét szabad program zárta: a büfében vendégül láttuk a gyerekeket és családtagjaikat, akik megtekinthették a nyertes rajzokból, fotókból készült kiállítást, volt pályázati könyvosztás, illetve színpadi táncbemutató és koncert. És természetesen ilyenkor meglátogatható maga a MikulásGyár is.

Részletek:

https://www.fkf.hu/edukacio-gyermek-es-ifjusagi-palyazatok/aktualis-palyazatok-edukacio