126 éve a tiszta Budapestért
Hulladéknaptár
Ügyfélszolgálat

KOMMUNÁLIS HULLADÉKGYŰJTÉS BUDAÖRSÖN

Tisztelt Budaörsi Ügyfeleink!

A BKM Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. (BKM) nevében, Budaörs új hulladékgazdálkodási közszolgáltatójaként köszöntjük Önöket! Budaörs Város Önkormányzatának döntése értelmében 2022. január elsejétől a BKM FKF Hulladékgazdálkodási Divíziója veszi át településükön ezen feladatok ellátását az Érd és Térsége Hulladékkezelési Nonprofit Kft.-től (ÉTH).

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a szolgáltatóváltozás a hulladékgazdálkodási díj mértékén és fizetési feltételein nem változtat, a számla továbbra is a megszokott módon fizetendő. A jelenleg meglévő kommunális tartályaik a jövőben is használhatók, azok cseréjére a szolgáltatóváltás miatt nem kerül sor. 

Az első tartályürítés napja, amelyet Társaságunk végez településükön: 2022. január 3.

Kérjük, hogy tartályaikat, illetve többlethulladékos zsákjaikat - az Önkormányzat rendeletével összhangban - az eddig megszokott ürítési napokat megelőző estétől másnap reggel 5 óráig, lakótelepi övezetekben reggel 6 óráig szíveskedjenek az ürítéshez kikészíteni a fenti időponttól kezdődően! Az adott évi szállítási napokat tartalmazó hulladéknaptárat Társaságunk honlapján tekinthetik meg: www.fkf.hu/hulladeknaptar-budaors.

  Gyakori kérdések a háztartási vegyes hulladékgyűjtéssel kapcsolatban  

A hulladékszállító járművek számára a domborzati viszonyok miatt nem megközelíthető lakóingatlanok közelében a megszokott helyen kijelölt gyűjtőpontokon helyezhetik el - megfelelő zsákban - a szelektíven gyűjtött és vegyes háztartási hulladékot.

Budaörsi hulladékgyűjtő pontok a nehezen megközelíthető ingatlanok számára
A hulladékgyűjtő pontokat szürke színnel jelöltük az alábbi térképen:
 Kattintson ide a hulladékgyűjtő pontok térképes megjelenítéséhez! Jelölje ki a hulladékgyűjtő pontok felirat melletti négyzetet!