126 éve a tiszta Budapestért
Hulladéknaptár
Ügyfélszolgálat

FONTOS INFORMÁCIÓK A HULLADÉKUDVAROK ÁTMENETILEG MEGVÁLTOZOTT MŰKÖDÉSI RENDJÉRŐL


Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy minden hulladékudvarban leadható toner (nyomtató patron) hulladék, veszélyes hulladéknak minősülő (környezeti veszélyt jelző piktogrammal ellátott) aeroszolos palack, gépkocsi olajszűrő, valamint gépkocsiból származó fagyálló folyadék (jól lezártan, csomagolva beszállítva) a meghatározott napi és éves kvóta erejéig.

A szelektív hulladékgyűjtő-udvarokban leadható hulladékok típusáról és a leadható mennyiségekről kérjük tájékozódjon Társaságunk weboldalán a szolgáltatás igénybevételét megelőzően. Az ezzel kapcsolatos érvényes szabályokról ezen a felületen tájékoztatjuk Önket.
Budapesten már 4 helyszínen adhatnak le díjmentesen építési-bontási törmeléket (sittet) 
Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a XVIII. kerület, Ipacsfa utcában idén megnyitott, új hulladékudvarban 2022. november 7-től már építési-bontási törmelék (sitt) is leadható előzetes időpontfoglalást követően.
Az új helyszínnel együtt már 4 helyszínen adhatnak le díjmentesen a budapestiek lakásfelújításkor keletkező hulladékot a 150 kg (/háztartás)-os súlykorlát erejéig: Kérjük, az építési bontási törmeléket mérlegre, ill. konténerbe történő mozgatásra alkalmas zsákban / edényben szállítsák be a hulladékudvarba.
ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS »