126 éve a tiszta Budapestért
Hulladéknaptár
Ügyfélszolgálat

Építési-bontási törmelék (sitt)

Építési-bontási hulladék (sitt): veszélyes hulladékot (pl.: azbesztet, ill. kátrányt) nem tartalmazó sitt (beton, tégla, cserép, kerámia)

Építési-bontási törmeléket (sittet) csak a 150 kg súlykorlát erejéig és csak zsákolva* lehetséges leadni az érintett hulladékudvarokban, ömlesztve nem áll módunkban átvenni! Az ebédszünetre való tekintettel az utolsó sitt beszállítót a munkaközi szünet előtt 20 perccel engedjük be, hogy a szünetig a lakos elhagyja a területet és hogy a hulladékudvar kezelő mindent dokumentálni tudjon.

Építési-bontási törmelék a XVIII. Jegenye fasori, a XV. Károlyi S. utcai. a XVIII. Ipacsfa utcai és a XXII. Nagytétényi úti hulladékuvdarban adható le.

Sitt leadáshoz ajánlott előzetesen időpontot foglalni, mert az időpontfoglalás nélkül érkezőktől csak abban az esetben tudjuk átvenni a sitt hulladékot ha a hulladékudvar kapacitása ezt lehetővé teszi.   

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS »

*Építési-bontási törmelék bármilyen a mérlegre, ill. a konténerbe történő mozgatásra alkalmas zsákban / vödörben leadható.  

Online időpontfoglalás

Foglaljon időpontot személyes ügyfélszolgálati ügyintézéshez, illetve az időpontfoglaláshoz kötött hulladékudvari szolgáltatásokhoz (lom, építési-bontási törmelék)!

További információ a hulladékudvarokrólELŐJEGYZÉSES IDŐPONTFOGLALÁS A HULLADÉKUDVAROKBAN

Lom és sitt leadáshoz ajánlott előzetesen időpontot foglalni, mert az időpontfoglalás nélkül érkezőktől csak abban az esetben tudjuk átvenni a hulladékot ha a hulladékudvar kapacitása ezt lehetővé teszi.  

Online időpontfoglaláshoz az alábbi táblázatban találja az legfontosabb információkat
Hulladékudvar
Az alábbi hulladékok leadáshoz ajánlott 
előzetesen időpontot foglalni:
Időpontfoglalás 
XV. Károlyi Sándor u. 166.
Lom, Sitt
ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS »
XVIII. Besence utca 1/a 
Lom
ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS »
XXII. Nagytétényi út 335.
Lom, Sitt
ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS »
XVIII. Jegenye fasor 15/b
Sitt 
ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS »
XVIII. Ipacsfa utca 14. 
Lom, Sitt
ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS »
TOVÁBBI SZELEKTÍV HULLADÉKGYŰJTŐ-UDVAROK


Kérjük az időpontra érkezőket, hogy a rendelkezésükre álló 20 perc miatt a beszállított hulladékokat  különválogatva, a hulladékudvari elhelyezésre előkészítve szállítsák be, így biztosítva, hogy az előjegyzett időpontok egész nap tarthatók legyenek. Együttműködésüket köszönjük!


TÁJÉKOZTATÓ AZ FKF ONLINE IDŐPONTFOGLALÓ RENDSZERÉNEK MŰKÖDÉSÉRŐL ⇒