126 éve a tiszta Budapestért
Hulladéknaptár
Ügyfélszolgálat

Lom

Lomhulladék leadására maximum 150 kg súlykorlát erejéig van lehetőség az érintett hulladékudvarokban* magyarországi lakcímkártya / tartózkodási engedély / hatósági bizonyítvány / regisztrációs igazolás / bejelentőlap egyikének bemutatása mellett. A beszállított lomhulladékok kirakodásában segítséget nyújtani nem tudunk, az minden esetben a beszállító feladata. Az ebédszünetre való tekintettel az utolsó lom beszállítót a munkaközi szünet előtt 20 perccel engedjük be, hogy a szünetig a lakos elhagyja a területet és hogy a hulladékudvar kezelő mindent dokumentálni tudjon.

*Leadható a XV. Károlyi S. utcai. a XVIII. Besence utcai, a XVIII. Ipacsfa utcai és a XXII. Nagytétényi úti hulladékudvarban. 

Lom kategóriába sorolható hulladékok: a háztartásban feleslegessé vált nagydarabos hulladékok (pl. elhasználódott bútorok, ágybetétek, szőnyegek, bőröndök) amelyek méretük miatt nem helyezhetők a kukába.

Lom leadáshoz ajánlott előzetesen időpontot foglalni, mert az időpontfoglalás nélkül érkezőktől csak abban az esetben tudjuk átvenni a lomhulladékot ha a hulladékudvar kapacitása ezt lehetővé teszi.   

ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS»

Online időpontfoglalás

Foglaljon időpontot személyes ügyfélszolgálati ügyintézéshez, illetve az időpontfoglaláshoz kötött hulladékudvari szolgáltatásokhoz (lom, építési-bontási törmelék)!

További információ a hulladékudvarokrólELŐJEGYZÉSES IDŐPONTFOGLALÁS A HULLADÉKUDVAROKBAN

Lom és sitt leadáshoz ajánlott előzetesen időpontot foglalni, mert az időpontfoglalás nélkül érkezőktől csak abban az esetben tudjuk átvenni a hulladékot ha a hulladékudvar kapacitása ezt lehetővé teszi.  

Online időpontfoglaláshoz az alábbi táblázatban találja az legfontosabb információkat
Hulladékudvar
Az alábbi hulladékok leadáshoz ajánlott 
előzetesen időpontot foglalni:
Időpontfoglalás 
XV. Károlyi Sándor u. 166.
Lom, Sitt
ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS »
XVIII. Besence utca 1/a 
Lom
ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS »
XXII. Nagytétényi út 335.
Lom, Sitt
ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS »
XVIII. Jegenye fasor 15/b
Sitt 
ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS »
XVIII. Ipacsfa utca 14. 
Lom, Sitt
ONLINE IDŐPONTFOGLALÁS »
TOVÁBBI SZELEKTÍV HULLADÉKGYŰJTŐ-UDVAROK


Kérjük az időpontra érkezőket, hogy a rendelkezésükre álló 20 perc miatt a beszállított hulladékokat  különválogatva, a hulladékudvari elhelyezésre előkészítve szállítsák be, így biztosítva, hogy az előjegyzett időpontok egész nap tarthatók legyenek. Együttműködésüket köszönjük!


TÁJÉKOZTATÓ AZ FKF ONLINE IDŐPONTFOGLALÓ RENDSZERÉNEK MŰKÖDÉSÉRŐL ⇒