124 éve a tiszta Budapestért
Hulladéknaptár
Ügyfélszolgálat

Hulladékudvarok

Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy hulladékudvaraink és Szemléletformáló és Újrahasználati Központjaink április 19-től 22-ig zárva tartanak.

Budapesten jelenleg 17 hulladékgyűjtő udvar működik, ahol a lakosság leadhatja a szelektíven gyűjtött hulladékot, kettő közülük az újrahasználati központokkal egy ingatlanon helyezkedik el. A hulladékudvarokban bizonyos elkülönítetten gyűjtött veszélyes, speciális kezelést igénylő, valamint csomagolási  hulladékfajtákat fogadunk.

Hulladékudvarok Budapesten
Mi adható le a hulladékudvarokban?
Milyen feltételei vannak a hulladékok hulladékudvarokban történő leadásának?
Letölthető tájékoztató a hulladékudvarokról
HULLADÉKUDVAROKKAL KAPCSOLATOS, FONTOS, AKTUÁLIS INFORMÁCIÓK
A hulladékudvarokban csak a hulladékudvarok kapacitásának erejéig fogadunk hungarocell hulladékot. Fontos átvételi korlátozás: kizárólag teljesen tiszta, fehér hungarocell hulladékot fogadunk. Nem tartalmazhat semmilyen ragasztó maradványt, illetve szennyeződést.
A Károlyi Sándor utcai hulladékudvarban (SZÚK) kapacitáshiány miatt gazdasági társaságoktól továbbra sem áll módunkban hungarocellt átvenni!
Tájékoztatjuk tisztelt ügyfeleinket, hogy a
  • a XVIII. kerületi Jegenye fasori hulladékudvarunkban a zárást megelőző fél órában nem tudunk bontási építési hulladékot (sittet) átvenni pénztárzárás miatt;
  • a XVIII. kerületi Jegenye fasori hulladékudvarunkban a kerti zöldhulladék átvétele ideiglenesen szünetel. Szíves megértésüket köszönjük!
Kérjük tisztelt ügyfeleinket, hogy mielőtt lom-, vagy festékhulladékkal elindulna, telefonáljon az adott hulladékudvarba, hogy van-e szabad kapacitás, át tudjuk-e venni az adott hulladékfajtát!

További felmerülő kérdések - online ügyintézés